WEST HANDLING CORP.

O nouă abordare în domeniul industrial

Compania noastră a luat naștere în 2015, axându-ne pe 3 direcții diferite de activitate

Robotică și Automatizare

Prima ramură a activității noastre a fost Programarea Roboților pentru Automatizare. Astfel, am căpătat experiență în Tehnologia Informației și abilități de programare și robotică. Acestea aveau să ne aducă mai apoi plusuri uriașe în identificarea celor mai potrivite soluții pentru serviciile noastre.

Transport Internațional

A doua ramură a activității s-a bazat pe servicii de logistică și transport express internațional. De aici ne-am format abilitățile necesare gestionării fluxului logistic. Ne-am specializat în ceea ce privește manipularea și serviciile de transport, acestea având să ne aducă o mulțime de avantaje pe viitor.

Mutări Industriale

Având experiență tehnică și logistică la bază, dar și o echipă dedicată serviciilor profesionale, am abordat latura industrială, oferind astăzi servicii profesionale de mutări industriale, relocări utilaje și punere pe poziție a echipamentelor industriale: linii de producție, prese, utilaje specifice industriei grele.

De ce să alegeți serviciile WEST HANDLING CORP.?

Noi reușim datorită experienței multilaterale să oferim mereu cele mai eficiente soluții pentru toate serviciile noastre. Suntem dinamici, axați pe satisfacerea nevoilor clienților și pe prestarea unor servicii la cel mai înalt nivel de calitate.

Mobilitate

Reușim să oferim serviciile noastre pe cuprinsul întregului continent.

Calitate

Oferim servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Eficacitate

Găsim mereu rezolvarea potrivită pentru fiecare situație întâlnită.

Eficiență

Păstrăm mereu un raport pozitiv între rezultatele livrate și costul serviciilor.

Contactați-ne acum și cereți o ofertă!

Dacă doriți un parteneriat de încredere cu o companie serioasă și dinamică, în ceea ce privește realizarea unor servicii precum: mutările industriale, relocarea de utilaje și punerea pe poziție a echipamentelor de industrie, contactați-ne!

Vă putem oferi servicii profesionale, la un cost accesibil, raportat la beneficiile pe care le veți obține de la noi.

  • Mobilitate
  • Rapiditate
  • Calitate
  • Siguranță
  • Eficacitate
  • Eficiență
  • Integritate
  • Profesionalism
  • Seriozitate
  • Economie

Ce cred partenerii noștri despre serviciile oferite?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mary Scott
Founder & CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

John Borthwick
Founder & CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Jane Bill
Founder & CEO